Seasalt Party

 

En aften med læring og hygge i fokus

Når du deltager som gæst eller vært(inde) ved en Seasalt-demonstration, tilbydes der effektive og bæredygtige produkter, der passer til den moderne travle hverdag. Det er en god anledning til at samles, udveksle tips og ideer, og blive inspireret sammen med naboer, venner, kollegaer, familie og bekendte.

Bliv vært(inde)

Få nogle hyggelige og inspirerende timer med dine naboer, venner, kollegaer, familie og bekendte, når du er vært(inde) på en demonstration. Aftal dato og tidspunkt med Janina fra Seasalt, som hjælper dig med at gøre det til en hyggelig aften for både dig og dine gæster. Sammen med Janina aftales der, hvilke demonstrationer der vises. Det kan f.eks. være
- Afkalkning af elkedel/ kaffemaskine.
- Afkalkning og rengøring af brusekabine, fliser eller toilet.
- Rengøring af tekstiler.
Alt efter hvad vært(ind)en ønsker. Gæsterne er mere end velkommen til at tage deres egen elkedel/ kaffemaskine med, for selv at afprøve Seasalts Afkalkning.

Janina sørger for al information, vareprøver, aktuelle tilbud og bestillingslister. Det eneste du skal, er at invitere dine gæster hjem til dig selv, til det aftalte tidspunkt.

Det sker

Aftenen forløber nogenlunde sådan: Janina kommer hjem til dig før gæsterne og sætter produkterne frem. Når gæsterne er kommet, er der mulighed for at prøve Seasalts Grøn-Te. Imens demonstrerer Janina de aktuelle produkter, som aftalt. Herefter kan gæsterne evt. selv afprøve dem på medtagne elkedler/ kaffemaskiner. Det er en god måde at lære om produkterne, men også få nogle generelle tips til en nem og effektiv økologisk afkalkning, vask og rengøring.
Udover produkterne der kan afprøves, er der også nogle spændende tilbud på aftenen. Du får naturligvis et produkt i gave som tak for, at Janina måtte låne dit hjem til demonstrationen.

Er du klar?

Nyd et par hyggelige timer sammen med dine naboer, venner, kollegaer, familie og bekendte, som vil give jer masser af inspiration og nye nemme tips til effektiv økologisk afkalkning, vask og rengøring i hverdagen.

Planlæg en Seasalt Party

Ring eller skriv til Janina på 61 34 44 86, eller skriv til mailen seasalt@seasalt.dk, for at høre mere og aftale en dato.
Pt. kommer Janina kun ud til steder der er i rimelig afstand (ca. 1-1½ times kørsel) fra Støvring (ca. postnumrene 8000-9990).

For alle der bor udenfor de områder, der gerne vil holde en Seasalt Party, er vi åbne for at prøve det online. Vi sender varerne til vært(ind)en og er med over Zoom/ Teams/ Facetime, hvor Janina forklarer og besvarer spørgsmål, mens i samtidig afprøver produkterne.